Celodenní výlet – Dream park Ochaby

Na poslední školkový výlet v tomto školním roce jsme se s dětmi z MŠ Závada vydali do polského Dream Parku Ochaby. Počasí se, i přes nepříznivou předpověď, umoudřilo a nechalo nám na nebi kousek sluníčka, abychom si tento den mohli jak se patří užít.

Děti přišly ráno s dobrou náladou a s batůžky naplněnými dobrotami. I přes to, že to byl výlet do Polska, nám cesta autobusem zabrala jen 30 minut a byli jsme na místě. No a dobrodružství nám mohlo začít.

Začali jsme ve světě miniatur, kde jsme viděli významné stavby z různých částí světa. Pak nás čekal výstup na rozhlednu, abychom se na celý ten obrovský park mohli podívat z ptačí perspektivy.

Velkým zážitkem pro nás všechny byl obrácený dům, kde bylo všechno vzhůru nohama a i naše hlavy se tak trochu zatočily. A protože už byla doba obědu, vytáhli jsme z batohů řízečky, bagety, tousty či croissanty a jiné mňamky, pořádně se najedli a načerpali tak sílu na další atrakce.

Nejprve jsme prošli přes malý Dinopark, podívali jsme se na zvířátka a zajezdili si na bobové dráze i na vodních šlapadlech. Prošli jsme si lanovým hřištěm, vodním parkem nebo i zrcadlovým bludištěm. Nejvíce byly děti nadšené z autodromu, na kterém mohly závodit i bourat a z mega „lego“ kostek, ze kterých si postavily celý dům.

Užili jsme si spolu hromadu zábavy a domů se vraceli plni bezva zážitků.

Bc. Kamila Vránová

Poslední aktuality

Načítám…