Karneval MŠ Petrovice a MŠ Marklovice

V neděli 18. února se v prostorách Kulturního centra v Petrovicích u Karviné uskutečnil jedinečný karneval, který přinesl radost nejen dětem, ale také jejich rodinám. Tento barevný a zábavný den byl plný úžasných aktivit.

Celý program odstartoval vystoupením jednotlivých tříd z našich mateřských škol. Paní učitelky společně s dětmi předvedly originální choreografie, které si připravily. Každá třída předvedla něco jiného, ať už to byl tanec kovbojů, mimozemšťanů, Sněhurek a jejich trpaslíků, bubeníků a baletek, anebo Šmoulů. Po tomto pestrém tanečním představení následovala promenáda, kde děti předvedly a ukázaly své krásné kostýmy a masky. Každá maska byla něčím originální, a tak výběr té úplně nejlepší nebyl vůbec jednoduchý. Nicméně, odměna byla připravená a zasloužil si ji skutečně každý.  Další část programu byla plná smíchu a her, kdy se o zábavu postaral klaun Hopsalín. Jeho vystoupení rozveselilo děti, rodiče i všechny přítomné. Jeho vtipné kousky a zručnosti s balónky si získaly srdce všech diváků. Po skončení vystoupení klauna Hopsalína, přišel čas na vytouženou tombolu. Každý los představoval tajemný balíček, který obsahoval nádherné ceny pro kluky a holky. Po skončení tomboly proběhly soutěže, které prověřily dovednosti dětí. Soutěže byly rozděleny na různá stanoviště. Děti si například mohly zarybařit, projet slalom na koloběžce, projít slalom poslepu, přenést míček, anebo přejít po stopách. Za každou splněnou soutěž na děti opět čekala zajímavá odměna.

Celý karnevalový den byl nejen o zábavě, ale také o sdílení radosti s celou komunitou. Děkujeme všem, kdo se podíleli na přípravě tohoto nezapomenutelného dne a těšíme se na další společné akce plné smíchu, radosti a překvapení.

Nikola Krištófová, DiS.

Poslední aktuality

Brána řemesel

V pátek 11.10. jsme se s dětmi z MŠ Závada mohli opět zúčastnit akce „Brána řemesel“ na SŠTaS Karviná. Pro děti byl [...]

Načítám…